Комунальне некомерційне підприємство ’’Старовижівська багатопрофільна лікарня" Старовижівської районної ради

Один день із життя лікарні

Вранці в пологовому відділенні народилась чудова маленька дівчинка.Був кесарський розтин з приводу високого тиску у мами, який не корегувався ліками.Так як у мами був рубець на матці - бригадою лікарів була проведена реконструктивна корекція рубця і звичайно косметичний шов на шкіру. Операція і всі ліки - безкоштовно.

Далі було:

Гістероскопія - сучасний метод обстеження матки (дивіться фото нижче)

Операція - лапаротомна екстерпація матки ( ускладнена міома)

Черезпіхвова ампутація матки (випадіння матки і сечового міхура)

І ще хірурги прооперували килу

 А в 16 год. в гінекологію приїзджає жінка, мама 4-х діток, з різкими болями в животі. Діагноз - лівобічна позаматкова вагітність. Виконана ЛАПАРОСКОПІЧНА операція бригадою гінекологів і хірургів.

Дивіться фото, ми всі щасливі і задоволені результатами своєї роботи.

Наш робочий день незакінчується, а в медиків так і має бути! 

 Зміни з реформою відбулись! Лапароскопія, Гістероскопія, Фіброгастроскопія,Епідуральна аналгезія і анестезія, всі Гінекологічні Операції і багато інших послуг у людей є!

Дивіться фото, впізнавайте і знайомтися з новими обличчями нашої лікарні. І будьте здорові.

На зображенні може бути: особа та немовляНа зображенні може бути: 2 людини, люди стоять та у приміщенніНа зображенні може бути: 4 людини та у приміщенніНа зображенні може бути: 5 людей, люди стоять та у приміщенніНа зображенні може бути: 5 людей, люди стоять та у приміщенніНа зображенні може бути: екран та у приміщенніНа зображенні може бути: 1 особа, стоїть та у приміщенніНа зображенні може бути: екран та у приміщенніНа зображенні може бути: 4 людини, люди стоять та у приміщенніНа зображенні може бути: 1 особаНа зображенні може бути: 2 людини та у приміщенніНа зображенні може бути: 2 людини та люди стоятьНа зображенні може бути: у приміщенніНа зображенні може бути: 3 людини, люди стоять та у приміщенніНа зображенні може бути: 2 людини та у приміщенніНа зображенні може бути: 2 людини та люди стоятьНа зображенні може бути: 1 особаНа зображенні може бути: 1 особа